Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمودآبادی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: سطح زیر کشت زعفران شهرستان در حال حاضر ۱۵۰ هکتار می‌باشد واین شهرستان از نظر سطح زیر کشت زعفران، رتبه سوم را در استان دارا می‌باشد.

او با بیان اینکه زعفران برداشتی اغلب از طریق بازار‌های محلی و داخلی شهرستان و استان به فروش می‌رسد، افزود: گرانی پیاز زعفران، نهاده‌ها و خدمات کشاورزی با توجه به شرایط شیوع کرونا و تورم اقتصادی ،کمبود پیاز مرغوب در سطح استان و شهرستان، به نحوی که کشاورزان بعضا جهت تهیه پیاز به استان‌های همجوار از جمله خراسان‌های رضوی و جنوبی مراجعه می‌نمایند ، وجود موانع بانکی جهت جذب تسهیلات کاشت زعفران از جمله استعلامات زمان بر و تعدد ضامن، وثیقه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله مشکلات زعفران کاران می‌باشد.

محمودآبادی تصریح کرد: کاشت پیاز زعفران از اواخر اردیبهشت ماه لغایت اوایل مهرماه امکان پذیر است، ولی با توجه به عرف و شرایط اقلیمی شهرستان، کشت محصول معمولا از نیمه دوم شهریور تا اوایل مهر ماه انجام می‌شود.

او مزایای کشت زعفران را مقارن بودن زمان کاشت و بهره برداری مزارع زعفران با زمان خواب درختان و باغ ها، نیاز آبی کم زعفران، با ارزش و گران بودن محصول زعفران و درآمد قابل توجه آن بیان کرد و گفت: کمبود کارگر جهت برداشت، جمع آوری و جدا نمودن کلاله از گل و بسیار زمان بر بودن این مرحله و نیاز به تعداد زیاد کارگر و نهایتا صرف هزینه و وقت زیاد جهت این امر از معایب کشت این محصول می‌باشد.

محمودآبادی با اشاره به اینکه استقبال کشاورزان جهت کاشت زعفران بسیار خوب بوده است، افزود: اما در یکی دو سال اخیر به دلیل شیوع کرونا، تورم چشمگیر، گرانی نهاده‌ها و کمبود آب و شرایط خشکسالی اقبال کشاورزان کاهش یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان اظهار داشت: کشت زعفران و سایر محصولات کم نیاز آبی از سوی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان بسیار مورد توجه و حمایت قرار گرفته و در این رابطه خدماتی مانند ارائه تسهیلات، برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی، ارائه دستورالعمل و بروشور نکات فنی کاشت، داشت و برداشت زعفران به کشاورزان و ... انجام شده است.

او افزود: با توجه به شرایط اقلیمی موجود و بحران خشکسالی در استان، رویکرد کشاورزان به سمت محصولات دارای نیاز آبی کم افزایش داشته که زعفران هم یکی از این محصولات می‌باشد.

محمودآبادی در پایان گفت: این مدیریت با برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی ترویجی، ارائه دستورالعمل و بروشور نکات فنی کاشت، داشت و برداشت زعفران به کشاورزان و ... از زعفران کاران حمایت می‌کند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی برداشت زعفران کشت زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۴۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل کشاورزان شهرستان فلارد مورد تقاضا می‌باشد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قنبری، در بیست و یکمین اجلاس شورا که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار شد، با اشاره به گلایه مندی از عدم پذیرش شوراها توسط مسئولین شهرستانی، تصریح کرد: در همه شرایط اعضای شوراهای اسلامی همیشه همراه مردم و دولت می‌باشند لذا انتظار می‌رود شوراهای اسلامی در زمان پیگیری مطالبات مردمی و حضور در ادارات نیز مورد حمایت مسئولین قرار گیرند و در تصمیماتی که برای حوزه مدیریت شهری و روستایی اتخاذ می‌گردد از نظرات شوراها استفاده شود.

وی افزود: رفع مشکل کشاورزان شهرستان فلارد در خصوص اجبار به کنتورگذاری در فصل بهار و قطع برق باید در دستور کار قرار گیرد.

استقرار شهرداری جوانمردی باید در دستور کار قرار گیرد

محمد یعقوب باقری، نماینده استان در شورای عالی استان‌ها و نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست، با اشاره به گرامیداشت هفته شوراها و لزوم تجلیل از شوراهای برتر استان، خاطر نشان کرد: شورای اسلامی این استان در ارسال طرح‌های اصلاح قانون به شورای عالی استان‌ها و مجلس شورای اسلامی پیش قدم بوده و تاکنون ۱۲ طرح پیشنهادی را ارسال نموده است.

وی با اشاره به عمده مطالبات مردمی شهرستان خانمیرزا، تصریح کرد: استقرار شهرداری جوانمردی و اختصاص قیر و آسفالت جهت جاده شاعبدالعظیم (قدمگاه) مورد تقاضا می‌باشد.

دعوت از رؤسای شورای اسلامی شهرستان در جلسات تصمیم ساز شهرستانی ضرورت دارد

محمود بهارلویی، نماینده شهرستان بن در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست، با اشاره به لزوم توجه بیشتر مسئولین شهرستانی به شوراهای اسلامی خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود از رؤسای شورای اسلامی شهرستان در جلسات تصمیم ساز شهرستانی از جمله شورای تأمین شهرستان دعوت بعمل آید.

وی با اشاره به لزوم توجه به زیباسازی ورودی‌های استان از استان‌های هم جوار، افزود: رسیدگی به ورودی استان از سمت اصفهان در شهرستان بن باید در دستور کار قرار گیرد.

بهارلویی تصریح کرد: زیرسازی و آسفالت جاده بین بخشی در شهرستان بن به طول ۱۴ کیلومتر مورد تقاضا می‌باشد.

کد خبر 6101176

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کشاورزان شهرستان فلارد مورد تقاضا می‌باشد
  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • وصول جریمه ۱۳ میلیاردی قاچاقچی طلا در سیرجان
  • قاچاقچی طلا در سیرجان ۱۳ میلیارد ریال جریمه شد
  • کاشت ۴۰ هزار بوته گل رز در جنوب غرب تبریز
  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • سومین کنگره علمی «وانا» در ارومیه برگزار می‌شود
  • سومین کنگره علمی «وانا» در شهر ارومیه برگزار می‌شود
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد